Når du skal på regnskapskurs

09.09.20

Før du skal på regnskapskurs må du gjennomføre et forarbeid. Dette kan gjøres på skolen eller hjemme. Det tar ikke mer enn 30-40 minutter, men på denne måten får du kjennskap til noen ord og uttrykk du vil høre mer om på selve kurset.

Forarbeid

Jobb med denne PowerPointen før du kommer på kurset. Den inneholder to filmer om ungdomsbedrift og regnskap, samt noen oppgaver. Husk å aktivere for redigering i PowerPointen, slik at du kan skrive inn svarene dine i oppgavene.

Før kursdagen kan det være lurt å laste ned PowerPointen og excelarket som heter Kurs ELEVER og Oppgave 4 utfylling. Disse skal brukes på kurset. Er du usikker på om du har internettilgang der du skal på kurs er det lurt å laste det ned på forhånd!

Selve kursdagen

Kurset varer i en halv dag. Det forutsettes at alle har gjort forarbeidet før kursstart, slik at veilederne kan begynne rett på presentasjonene og nye oppgaver.

Ha med egen PC

Husk at du må ha med deg egen PC på kurset. Det er viktig slik at du kan bruke forarbeidet ditt, og løse nye oppgaver.

Når?

Spleiselaget regnskap er et tilbud til elever som deltar i faget Ungdomsbedrift på videregående skole. Både regnskapsansvarlig og daglig leder kan delta. Kontakt Ungt Entreprenørskap i ditt fylke for nærmere informasjon om når det vil bli arrangert regnskapskurs i ditt fylke.

Mer om Spleiselaget regnskap, filmer og nyttige dokumenter finner du her

Lykke til!